Joomla 3.2 Templates by FatCow Complaints

Kiezen voor een nieuw begin

Geldrop Tandtechniek maakt kronen volgens giettechniek en zirkoniumoxide kronen.

De zirkoniumoxide kappen worden vervaardigd met geavanceerde Cad/cam technologie. De pasvorm van de gefreesde onderstructuren is perfect te noemen. Bij deze kroon is de handenarbeid vervangen door de techniek van een scanner en freesmachine en dat is aan het resultaat te zien. De zirkonimoxide kroon heeft verschillende voordelen ten opzichte van conventionele kronen: superieure esthetische kwaliteit, hygiënisch en smaak neutraal, slecht koud- en warmte geleidend en geen metaalranden zichtbaar.
Maar waarom nog metaal gebruiken voor kronen of bruggen? Sinds begin 2004 kunt u via Geldrop Tandtechniek, zirkoniumoxide onderstructuren laten maken.
zirkoniumoxide kronen en bruggen bezitten een unieke translucentie (doorzichtigheid van de tand) die vergelijkbaar is met die van de natuurlijke tand. De sterkte van zirkonimoxide is bovendien vele malen hoger dan die van volkeramische materialen.

Een combinatiewerkstuk.
In sommige situaties lukt het niet om door middel van een aantal bruggen een volledig herstel van het kauwvermogen te realiseren.

Een combinatiewerkstuk kan dan een oplossing zijn.
We bedoelen daarmee bijvoorbeeld een combinatie van een brug met een gedeeltelijke frameprothese.